Forum Zwoleń Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Gdzie wolisz się posilić, gdy jesteś na mieście? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Poll :: Gdzie częściesz spożywasz fastfoody na mieście?

Samanta
9%
 9%  [ 4 ]
U Stasia
27%
 27%  [ 12 ]
Quatro
32%
 32%  [ 14 ]
Capri
30%
 30%  [ 13 ]
Torino
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 43


Autor Wiadomość
malin21
Moderator Generał Broni
Moderator Generał Broni



Dołączył: 07 Sty 2007
Posty: 436 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: wzw

PostWysłany: Śro 8:31, 24 Lis 2010 Powrót do góry

Pablo 40 napisał:
olix2 napisał:
a czym wg ciebie charakteryzuje sie mrozone ciasto quatro

chyba było twarde, zimne i nie dające się ugryźć Very Happy Very Happy


gdybyście wiedzieli jakie są tam składniki tej pizzy w quatro to byście się po**gali . ja tam nie jem pizzy ani nic tych rzeczy... ta pizza jest jak chałka zapchasz się a się nie najesz. najlepsza to taka którą sam sobie zrobisz bo wiesz jakie są składniki.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
mcm00
Szeregowy
Szeregowy



Dołączył: 01 Gru 2009
Posty: 8 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zwoleń

PostWysłany: Czw 12:47, 25 Lis 2010 Powrót do góry

kiedyś stołowałem się u Stasia, zapiekanki i koreczki super, teraz żonka gotuje Wink


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
olix2
VIP Pułkownik
VIP Pułkownik



Dołączył: 15 Wrz 2005
Posty: 1008 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska

PostWysłany: Czw 18:40, 25 Lis 2010 Powrót do góry

tak to jest. zycie jest okrutne, a stasio tez chce zyc


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Zosia
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy



Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 23 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: Sob 22:24, 27 Lis 2010 Powrót do góry

Pablo 40 napisał:
olix2 napisał:
a czym wg ciebie charakteryzuje sie mrozone ciasto quatro

chyba było twarde, zimne i nie dające się ugryźć Very Happy Very Happy


widac, ze pisze facet. bo kazda kobieta wie, tzn przynajmniej niektore umieją wyczuc czy ciasto jest swiezo gniecione czy mrozone. cisto mrozone jest malo puszyste takie byle jakie i torche wilgotne. a jak jełopie nie wiesz to sie nie udzielaj


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
olix2
VIP Pułkownik
VIP Pułkownik



Dołączył: 15 Wrz 2005
Posty: 1008 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska

PostWysłany: Nie 12:06, 28 Lis 2010 Powrót do góry

dzieki za jelopa. kiedys rozmawialem na ten temat z fachowcem poza tym chcialem kiedys zrobic dziewczynie niespodzianke i zrobic dobra pizze i wg moich danych pizze mozna zepsuc i ciasto nie wyjdzie jesli: wleje sie zbyt goraca wode do drozdzy, zle wyrobi ciasto, da za malo drozdzy, wsypie o malej zawartosci glutenu make, w nieodpowiednim momencie dosypie sol. i jeszcze pare innych niuansow. z drugiej strony istnieja fabryki pieczywa mrozonego, ktore produkuja puszyste buleczki. jesli jeszcze masz jakies fachowe uwagi na temat pizzy z quatro to sluze literatura.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez olix2 dnia Nie 12:07, 28 Lis 2010, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
jick
Moderator Generał Brygady
Moderator Generał Brygady



Dołączył: 15 Paź 2006
Posty: 192 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Nowy Rynek

PostWysłany: Nie 13:28, 28 Lis 2010 Powrót do góry

Zosia trochę kultury się wymaga na forum.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Zosia
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy



Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 23 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: Sob 18:47, 04 Gru 2010 Powrót do góry

olix2 napisał:
dzieki za jelopa. kiedys rozmawialem na ten temat z fachowcem poza tym chcialem kiedys zrobic dziewczynie niespodzianke i zrobic dobra pizze i wg moich danych pizze mozna zepsuc i ciasto nie wyjdzie jesli: wleje sie zbyt goraca wode do drozdzy, zle wyrobi ciasto, da za malo drozdzy, wsypie o malej zawartosci glutenu make, w nieodpowiednim momencie dosypie sol. i jeszcze pare innych niuansow. z drugiej strony istnieja fabryki pieczywa mrozonego, ktore produkuja puszyste buleczki. jesli jeszcze masz jakies fachowe uwagi na temat pizzy z quatro to sluze literatura.



czytaj ze zrozumieniem. czy ja napisalam gdzies ze mroża gotowe wypieczone ciasto? nie fachowcu z d*** strony

/Pilnujmy jezyka i kieruje ja szczegolnie do ciebie jako, ze pierwsza zaczelas


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
olix2
VIP Pułkownik
VIP Pułkownik



Dołączył: 15 Wrz 2005
Posty: 1008 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Polska

PostWysłany: Sob 20:16, 04 Gru 2010 Powrót do góry

masz problem, bo nie wiesz o czym piszesz.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Pablo 40
Chorąży
Chorąży



Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 256 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/3

PostWysłany: Nie 1:32, 05 Gru 2010 Powrót do góry

Zosia napisał:
Pablo 40 napisał:
olix2 napisał:
a czym wg ciebie charakteryzuje sie mrozone ciasto quatro

chyba było twarde, zimne i nie dające się ugryźć Very Happy Very Happy


widac, ze pisze facet. bo kazda kobieta wie, tzn przynajmniej niektore umieją wyczuc czy ciasto jest swiezo gniecione czy mrozone. cisto mrozone jest malo puszyste takie byle jakie i torche wilgotne. a jak jełopie nie wiesz to sie nie udzielaj

Tyle tylko, że nie każda kobieta zrozumie to co czyta albo o czym jest mowa Very Happy Very Happy .
PS Zosiu, jaką trzeba mieć d***, żeby być dobrym fachowcem z tej strony Very Happy Very Happy Sad ?

/Pilnujmy jezyka


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Pablo 40 dnia Nie 1:36, 05 Gru 2010, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
almaarde
Starszy Kapral
Starszy Kapral



Dołączył: 20 Sie 2007
Posty: 48 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zwoleń

PostWysłany: Pon 16:59, 06 Gru 2010 Powrót do góry

Pablo 40 napisał:

Tyle tylko, że nie każda kobieta zrozumie to co czyta albo o czym jest mowa Very Happy Very Happy .
PS Zosiu, jaką trzeba mieć dupę, żeby być dobrym fachowcem z tej strony Very Happy Very Happy Sad ?


Trzeba mieć dobrze wyczuloną na składniki pizzy w zależności od jej rodzaju, a także na kruchość i puszystość ciasta, że o takich oczywistościach jak temperatura pizzy świeżo wyjętej z pieca nawet nie wspomnę. Trening, trening i jeszcze raz trening - to zrobi z Ciebie dobrego fachowca Wink


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Pablo 40
Chorąży
Chorąży



Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 256 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/3

PostWysłany: Pon 19:23, 06 Gru 2010 Powrót do góry

almaarde napisał:
Pablo 40 napisał:

Tyle tylko, że nie każda kobieta zrozumie to co czyta albo o czym jest mowa Very Happy Very Happy .
PS Zosiu, jaką trzeba mieć dupę, żeby być dobrym fachowcem z tej strony Very Happy Very Happy Sad ?


Trzeba mieć dobrze wyczuloną na składniki pizzy w zależności od jej rodzaju, a także na kruchość i puszystość ciasta, że o takich oczywistościach jak temperatura pizzy świeżo wyjętej z pieca nawet nie wspomnę. Trening, trening i jeszcze raz trening - to zrobi z Ciebie dobrego fachowca Wink

Dzięki, ale mam kogoś kto potrafi zrobić smaczną i świeżą, puszystą i kruchą a o odpowiedniej temperaturze, dopiero co wyjętej z pieca nawet nie wspomnę. Very Happy Razz


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)